Saatler açıklandı.. Küçükçekmece’de 8 Mayıs pazartesi günü 4 mahallede elektrik kesintisi!

Sponsorlu Bağlantı
Sponsorlu Bağlantı

Küçükçekmece haftalık elektrik kesintileri belli oldu . BEDAŞ, ilk olarak 8 Mayıs 2023 pazartesi günü 4 mahallede yaşanacak planlı ve güncel elektrik kesintileri duyurdu.

Bedas.com.tr sitesinden edinilen bilgilere göre, Küçükçekmece’nin birçok mahallesi ve sokağı 8 Mayıs 2023 pazartesi günü elektriksiz girecek. BEDAŞ, Küçükçekmece’de 4 mahallede ve birçok sokakta elektrik kesintisi planlıyor.

08.05.2023 tarihinde Küçükçekmece’de yapılması planlanan güncel elektrik kesintisi Atatürk Mahallesi, Atakent Mahallesi, Gültepe Mahallesi ve Söğütlüçeşme Mahallesi’nde yapılacak. İşte elektrik kesintisi planlanan sokak ve caddeler.

KÜÇÜKÇEKMECE ELEKTRİK KESİNTİLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞANDIĞINDA NE YAPILMALI?

*Elektrikli cihazları fişten çekmek veya sigortaları indirmek. Bu, elektrik geldiğinde oluşabilecek ani voltaj değişimlerinden cihazları korumak için önemlidir.

*Elektrik kesintisi sorgulama servislerini kullanmak. Bu servisler, elektrik kesintisinin nedenini, hangi bölgeleri etkilediğini ve ne zaman sona ereceğini öğrenmek için kullanılabilir. Örneğin, BEDAŞ, AYEDAŞ, GEDİZ gibi dağıtım şirketlerinin web siteleri veya Alo 186 arıza hattı bu servisleri sunmaktadır.

*Elektrik kesintisi süresince gerekli olan malzemeleri hazırlamak. Bunlar arasında el feneri, mum, kibrit, şarjlı telefon, yedek pil, su, yiyecek gibi malzemeler bulunmaktadır.

*Elektrik kesintisi süresince evde hasta olan veya medikal cihaz kullanan kişilerin durumunu takip etmek ve gerekirse acil yardım istemek. Bu kişilerin elektrik kesintisinden önceden haberdar edilmesi ve alternatif enerji kaynaklarına sahip olması da önemlidir.

Kaynak: Bedas.com.tr

Derleme: kucukcekmeceden.com

Haber Son Düzenlenme Tarihi: 7 Mayıs 2023 16:52

Sponsorlu Bağlantı
Küçükçekmece'den

Leave a Comment
Paylaş
Yazar:
Küçükçekmece'den

Yeni Haberler

Küçükçekmece Belediyesi’nde ‘liyakat sistemi’ çalıştı: Grafiker olarak girdi, Özel Kalem Müdürü oldu

Küçükçekmece Belediyesi'nde ikinci dönemini geçiren Kemal Çebi, bir dizi atamalarda bulundu. Bu kapsamda son olarak…

13 Mayıs 2024

Başvurular başladı! Küçükçekmece Belediyesi 5 temizlik görevlisi alacak

Küçükçekmece Belediyesi sosyal tesislerin sorumluluğunu üstlenen Küçükçekmece İnşaat Taah. San. ve Tic. Aş. (KİTAŞ) 5…

10 Mayıs 2024

Trabzonlu iki başkan Küçükçekmece’de buluştu

Büyükçekmece'de 3 dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten Hasan Akgün, 2. dönemine giren Küçükçekmece Belediye Başkanı…

7 Mayıs 2024

Kaymakam Anteplioğlu’ndan Kumsal Özel Eğitim Uygulama Okulu’na ziyaret

Göreve başladığı günden beri ilçedeki tüm okullarla ayrı ayrı ilgilenen Küçükçekmece Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, son…

7 Mayıs 2024

TOKİ’den bir daha gelmeyecek kampanya: Hepsi KDV’den muaf! Başvuru için sadece 2 gün kaldı…

TOKİ, beklenen kampanyaları yılın ortalarına doğru açıklamaya başladı. Konut anlamında beklenen kampanyaları açıklamayan TOKİ, arsa…

6 Mayıs 2024

Küçükçekmece Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu ve AK Parti Milletvekili Nihan Ayan Arenapark’ta sergi açtı

Küçükçekmece Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu ve İstanbul Ak Parti 3. Bölge Milletvekili Nihan Ayan, Atakent Mahallesi'nde…

6 Mayıs 2024