Kim Kimdir

Stephen Hillenburg Kimdir? Stephen Hillenburg Hayatını Kaybetti

Sponsorlu Bağlantı
Sponsorlu Bağlantı

Stephen Hillenburg Kimdir? Stephen Hillenburg Hayatını Kaybetti. Türkiye’de de yayınlanan ‘Sünger Bob’ çizgi filminin yaratıcısı Stephen Hillenburg, 57 yaşında hayatını kaybetti.

Türkiye’de de yayınlanan ‘Sünger Bob’ çizgi filminin yaratıcısı Stephen Hillenburg, 57 yaşında hayatını kaybetti. Hillenburg’un ölüm nedeninin, geçen yıl yakalandığını    duyurduğu motor nöron hastalığı ALS olduğu belirtildi.

kucukcekmeceden.comGöktuğ EFİL

Stephen Hillenburg Kimdir? Sünger Bob’un Yaratıcısı

15 Mayıs 1960 yılında doğmuş olan Stephen Hillenburg aynı zamanda sünger bob’un yaratıcısıdır. 1979 yılından beri 15 filmde rol almıştır. 2000 yılından beri 5 seslendirme yapmıştır. En son filmi Sponge Bob Kabuk Şehir’dir. 2008’de yeni filmi çıkmıştır. Ayrıca 2001 Oskar ödüllerinde (En popüler çizgi film yaratıcısı) (Sponge Bob) ödülünü almıştır.Kariyerini Sponge Bob çizgi filmiyle geliştirmiştir. Yine çok başarılı bir çizgifilm serisi olan Rocko’s Modern Life da Stephen Hillenburg’un kariyerindeki önemli işlerden birisidir.

Stephen Hillenburg Kimdir? Sünger Bob Karakteri

Pasifik Okyanusu’nun derinliklerinde, Bikini Bottom Kasabası’nda, vahşi denizanalarını kovalama tutkusu olan kare, sarı bir deniz süngeri yaşar. İsmi Sünger Bob Kare Pantolon’dur. Sünger Bob evcil salyangozu Gary ile birlikte bir ananasın içinde yaşamaktadır. Aynı zamanda Krusty Krab Restoranı’nda kendini işine adamış bir kızartma şefidir. Hayattaki amacı kusursuz Yengeç Burger’i yapabilmektir.

Sünger Bob iflah olmaz bir iyimserdir, olaylara sürekli iyi niyetle yaklaşır ama sonuçta hep
istemeden de olsa kendini bir belanın içinde bulur. Maceralarında genelde yalnız değildir, nereye giderse gitsin en yakın arkadaşı ve komşusu Patrick –Denizyıldız- fazla uzakta değildir.

Genelde ikisi beraberken komşuları ve Sünger Bob’un Krusty Krab’den iş arkadaşı olan Squidward Dokunaç’ın evini talan ederler. Sizin nasıl içinde yüzdüğünüz önemli değil, Bikini Bottom, aşağılarda bir yerde içi suyla dolu karakterleri ve sürreal yaşam alanlarıyla beklemektedir. Aslında başka hiçbir yerde paragöz bir yengeç olan Bay Krabs, onun benekli balina kızı Pearl ve beslenme zincirinin en alt halkasından, Chum Bucket’ın sahibi, şeytani ve Krusty Krab’in rakibi mikroskobik Plankton’u aynı kadro içinde bulmayı bekleyemezsiniz.

“Küçükçekmece’de Çarşaflı Soyguncuya Telefonla Direniş” Adlı Haberi Okuyun

Sponsorlu Bağlantı
Küçükçekmece'den

Leave a Comment

Yeni Haberler

KİPTAŞ’tan İstanbul’a 3 yeni proje! Şimdi başvuran kazanıyor…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin inşaat işlerin sorumlu iştiraki KİPTAŞ, önceki 5 yıllık sürece nazaran bu döneme…

17 Nisan 2024

Fiat’ın Nisan ayı sonuna kadar geçerli en ucuz otomobilleri açıklandı! 449.000 TL rakamı dikkat çekti

Son dönemlerde yaptığı kampanyalarla dikkatleri üzerine çeken Fiat, bayram öncesinde en ucuz otomobillerinin listesini toplu…

10 Nisan 2024

Ziraat Bankası tatile gideceklere 7500 TL hediye veriyor! Tek şart belli oldu

Yüksek karlılık oranlarıyla dikkat çeken Ziraat Bankası, Touristica iş birliği sayesinde müşterilerine 7500 TL'lik hediye…

8 Nisan 2024

Dev kargo şirketi borçları ödeyemeyince iflas etti! Galatasaray ve Fenerbahçe’ye sponsor olmuştu

Ekonominin kötü gidişatının etkisiyle son günlerde iflasların da ardı arkası kesilmiyor. İstanbul'un çoğu mahallesinde hizmet…

8 Nisan 2024

TOKİ beklenen müjdeyi duyurdu! Türkiye genelinde 1359 tanesi satışa sunuldu

Seçim döneminde sessizliğini koruyan ve herhangi bir kampanya duyurmayan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) seçimin hemen…

7 Nisan 2024

Ve beklenen müjde EGM’den geldi! 7500 polis alımı yapacak… Şartlar belli oldu

Uzun süredir herhangi bir alım yapmayan Emniyet Genel Müdürlüğü, 7500 polis alımının yapılacağı müjdesini resmi…

5 Nisan 2024