Tekirdağ’da Kar Yağışı Başladı | Son Dakika Haberleri

Tekirdağ'da Kar Yağışı Başladı
Tekirdağ'da Kar Yağışı Başladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tekirdağ’da Kar Yağışı Başladı. Tekirdağ’da dünden bu yana etkili olan sağanak yerini kara yağışına bıraktı. Kısa sürede kentteki araçların üzerleri ve yüksek kesimdeki evlerin çatıları beyaza büründü. Tekirdağ Belediyesi ekipleri yollarda tuzlama çalışmalarına başladı.

kucukcekmeceden.com – Göktuğ EFİL

Tekirdağ’da Kar Yağışı Başladı: Araçların Üzerleri Beyaza Büründü

Tekirdağ’da kar yağışı başladı. Hava sıcaklığı 2 dereceleri gördü. Kar yağışı nedeniyle yüksek kesimlerdeki evlerin çatıları ve araçların üzerleri beyaza büründü. Tekirdağ Belediyesi ekipleri de kar yağışıyla birlikte tuzlama çalışmalarına başladı.

“İstanbul’a Kar Ne Zaman Yağacak? İstanbul Hava Durumu” Adlı Haberi Okuyun

Balkanlardan gelen soğuk hava ve kar yağışı Edirne’nin ardından Tekirdağ’a da ulaştı. Kentin üst kesimlerindeki Hayrabolu‘nun ardından Malkara ilçesinde de kar yağışı başladı.

Tekirdağ’da Kar Yağışı Başladı: Tatil Olacak mı?

Meteoroloji verilerine göre, kar yağışı kentte sabah saatlerine kadar aralıkla devam edecek. Tekirdağ Valiliği kar yağışı nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklar için vatandaşların tedbirli olmalarını istedi. Tekirdağ’da yağmaya başlayan kar akıllara tatil olacak mı sorusunu getirdi. Tekirdağ kar tatili var mı? En çok merak edilen konulardan birisi olan kar tatili oldu.

İstanbul’a Kar Ne Zaman Yağacak? İstanbul Hava Durumu

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tekirdağ’da Kar Yağışı Başladı | Son Dakika Haberleri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin