Siyaset

Ak Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı Açıklandı | Kim Oldu?

Sponsorlu Bağlantı
Sponsorlu Bağlantı

Ak Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı Açıklandı. Adalet ve Kalkınma Partisi Mart 2019 Yerel seçimleri öncesinde birçok il ve ilçenin belediye başkan adaylarını açıkladı. Kalabalık nüfusu ve dinamik yapısıyla Küçükçekmece, İstanbul’un en önemli ilçelerinden biri. 15 yıldır Ak Parti, iktidarında olan bu önemli ilçeyi kaybetmek istemiyor. Dolayısıyla Ak Parti belediye başkan adayını belirlerken yine ince eleyip sık dokundu.

15 Yıldır Küçükçekmece’yi Ak Parti iktidarı yönetiyor. 2004 yılında Aziz Yeniay ile başlayan bu yarışta bayrağı 2014 yılında Temel Karadeniz devralmıştı. Yaklaşık 5 yıldır Ak Parti’nin adayı Temel Karadeniz, Küçükçekmece’yi yönetiyor. 2014 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi ile kıran kırana bir seçim yaşanmış ve sadece %1,5’luk bir oy farkıyla Ak Parti kazanmıştı. Mart 2019 yereş seçimler öncesinde en kritik ilçelerin başında Küçükçekmece geliyor. Bu yüzden Ak Parti Küçükçekmece için yoğun bir çalışma içerisine girdi. Peki Akp Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Kim Oldu?

kucukcekmeceden.com – Göktuğ EFİL

Ak Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı Açıklandı: Kimler Yarıştı?

İstanbul’un ve Türkiye’nin en büyük ilçelerinden Küçükçekmece, Ak Parti için çok önemli. Dolayısıyla AKP bu ilçe için ekstra çalışmalar yaptı. Peki Ak Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adaylığı için kimler yarıştı?

Ak Parti Küçükçekmece için aday adayı olan iki isim ön plana çıktı. Bu isimlerden ilki 2004-2014 yılları arasında Aziz Yeniay’ın başkan yardımcılığı yapan Hüseyin İpek. İkinci isim ise KSİAD üyesi ve kendini Küçükçekmece’nin içinden biri olarak tanımlayan Cengiz Güvercin. Kulislerde ise mevcut İstanbul Belediye Başkanı Mevlüt Uysal konuşuluyordu. Ancak bu çok güçlü bir iddia değildi. Bu isimlerle birlikte mevcut Küçükçekmece belediye başkanı Temel Karadenizi’nde tekrardan aday gösterilebileceği ön görülüyordu. Peki Ak Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Kim Oldu?

“CHP Küçükçekmece Belediye Başkanı Açıklandı | Kim Oldu?” Adlı Haberi Okuyun

Akp Küçükçekmece Belediye Başkanı Açıklandı: İşte O İsim

Ak Parti ince eleyip sık dokudu ve Küçükçekmece için belediye başkan adayını bugün itibariye açıkladı. Peki Ak Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Kim Oldu? Ak Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı olarak “Temel Karadeniz” ismini belirdi.

“Temel Karadeniz” Kimdir?

Temel Karadeniz Kimdir? Temel Karadeniz nereliTemel Karadeniz ailesi? Tüm bu soruların cevaplarını aşağıdaki metinde bulabileceksiniz. İşte İstanbul’un nüfus açısından en büyük ilçelerinden birisi olan Küçükçekmece’nin, AK Partili Belediye Başkanı Temel Karadeniz biyografisi.

30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimler sonucunda kazandığı Küçükçekmece Belediye Başkanlığı görevini hala sürdürmekte olan Temel Karadeniz, 13 Temmuz 1967 yılında İstanbul Esenler’de dünyaya gözlerini açtı.

Aslen Sivas Gürünlüdür.

Temel Karadeniz, babası Mehmet ve annesi Gülbahar Karadeniz’in beş kız evladının ardından dünyaya gözlerini açmıştır. İlk erkek evlat olarak doğan Karadeniz, evinin adeta sevinç kaynağı olmuştur. 5 büyük kız kardeş ve kendisinden sonra doğan bir erkek kardeşiyle kalabalık bir ailenin üyesidir.

Aynı zamanda evli ve iki çocuk babasıdır.

Ak Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayını belirledi. Ak
Parti’nin belirlediği isim “Temel Karadeniz” oldu. 

 

Haber Son Düzenlenme Tarihi: 30 Aralık 2018 01:08

Sponsorlu Bağlantı
Küçükçekmece'den

Leave a Comment

Yeni Haberler

KİPTAŞ’tan İstanbul’a 3 yeni proje! Şimdi başvuran kazanıyor…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin inşaat işlerin sorumlu iştiraki KİPTAŞ, önceki 5 yıllık sürece nazaran bu döneme…

17 Nisan 2024

Fiat’ın Nisan ayı sonuna kadar geçerli en ucuz otomobilleri açıklandı! 449.000 TL rakamı dikkat çekti

Son dönemlerde yaptığı kampanyalarla dikkatleri üzerine çeken Fiat, bayram öncesinde en ucuz otomobillerinin listesini toplu…

10 Nisan 2024

Ziraat Bankası tatile gideceklere 7500 TL hediye veriyor! Tek şart belli oldu

Yüksek karlılık oranlarıyla dikkat çeken Ziraat Bankası, Touristica iş birliği sayesinde müşterilerine 7500 TL'lik hediye…

8 Nisan 2024

Dev kargo şirketi borçları ödeyemeyince iflas etti! Galatasaray ve Fenerbahçe’ye sponsor olmuştu

Ekonominin kötü gidişatının etkisiyle son günlerde iflasların da ardı arkası kesilmiyor. İstanbul'un çoğu mahallesinde hizmet…

8 Nisan 2024

TOKİ beklenen müjdeyi duyurdu! Türkiye genelinde 1359 tanesi satışa sunuldu

Seçim döneminde sessizliğini koruyan ve herhangi bir kampanya duyurmayan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) seçimin hemen…

7 Nisan 2024

Ve beklenen müjde EGM’den geldi! 7500 polis alımı yapacak… Şartlar belli oldu

Uzun süredir herhangi bir alım yapmayan Emniyet Genel Müdürlüğü, 7500 polis alımının yapılacağı müjdesini resmi…

5 Nisan 2024