Kategoriler: Kripto Para

Catgirl coin nedir? Catgirl token nedir (2022 SON)

Sponsorlu Bağlantı
Sponsorlu Bağlantı

Catgirl coin nedir? Catgirl, sanal olarak ortaya çıkarılmış koleksiyonluk Catgirl’lerden oluşan detaylı bir komik-gülünç mecra yaratmaktadır. Yatırımcılar Catgirls’ü sahiden satın alabilir ve sahipliklerini blockchain üzerinde tasdik edebilir. Uyumlanabilir Catgirl NFT’leri kısa bir süre sonra Catgirl düzlemine katılacak, yatırımcıların benliklerini açıklamalarına ve çeşitli imkanlardan yararlanmalarına fırsat sunan birçok yol gösterileecek. CMC üzerinde 70 bini aşkın kişinin izleme listesinde olan Catgirl coin fiyatı ise $0.000000002773 seviyesindedir. Yine aynı platform üzerinde en çok tıklanan varlık haline gelmiştir. İşte karşınızda Catgirl yorum ve geleceği.

MBOX coin yorum (Dolandırıcı mı) MOBOX coin yorum [2022 GÜNCEL]

Catgirl coin nedir?

Catgirl Coin resmi olarak 31 Mayıs’ta piyasaya sürüldü. Ekip, diğer Kripto para birimlerinin daha önce yapmadığı şekilde, Cryptocurrency piyasasına neler getirebileceğini araştırmak ve beyin fırtınası yapmak için uzun zaman harcadı. İşte o zaman, anime ile ilgili içerik söz konusu olduğunda NFT pazarına neredeyse hiç dokunulmadığını fark etti. Anime dünyası internette muazzam bir varlığa sahip ve masaya koyacağı eğlenceli ve ilgi çekici içeriğin miktarı sonsuz. Bu yüzden Catgirl canlandı ve tüm hedefleri, hayalleri gerçekleşti.

En üst düzey seçilmiş sanatçılar güzel NFT Yapıtları: NFT’lerin birinci sınıf olmasını sağlamak için yalnızca profesyonel ve yetenekli sanatçıları seçmeye zaman ayırıyor.

Uzun vadede sürdürülebilir bir NFT platformu: Anime dünyasının popülaritesi ile birlikte en son blok zinciri teknolojisini uygulayarak, büyük bir fayda akışı oluşturabilecek ve eğlendirebilecek eğlenceli bir platform yaratmayı amaçlıyor.

Catgirl token nedir?

Ekip, büyük ölçekli kurumsal firmalar için yüksek kaliteli yazılım ve uygulama sağlama konusunda yılların deneyimine sahip üç profesyonel geliştirici, yetenekli bir grafik tasarımcı ve yaratıcı yazardan oluşur. Catgirl coin nedir? Büyüdükçe ve gelecek için çok heyecanlandıkça, ekibi yeni yetenekli üyelerle genişletmeyi planlıyor.

Catgirl token yorum

Twitter kullanıcılarının görüşlerinden derlenmiştir. YTD.

Cüsseli? Çok komik. Bu yetersiz bir ifade. Catgirl yoluna çıkan her şeyi ezecek! Ben zaten üretimimi yaptım. .0000487 Eylül’e kadar! Daha iyisini yapabilir misin? CatGirl Coin’i tutan benim. CATGIRL ekibinin büyük başarılar elde etmesi için bir teşvik kaynağı olmak istiyorum.

Yavaş ve istikrarlı, asla aşırıya kaçmayan, gerçek ilerleme. Mem yok, twitter sürüsü hype trenleri yok. Bu parayı sevmemin nedeni, insanları memler ve saçmalıklarla satmamanızdır. Sadece kaliteli bir oyun ortamı ve NFT teknolojisi. Güncellemeler için o kadar heyecanlıyım ki, kilometre taşlarına ulaşılmadan pazarlama işine girişmememizi seviyorum.

Catgirl projelerinin büyümesi tamamen organikti, her proje dönüm noktasında gerçek sonuçlar geliyor! Çiftçilik ve NekoFuse yoldayken, ekip eksiksiz bir Nekovverse’e bir adım daha yaklaşacak! Catgirl coin nedir? Gelişmeler neden kimliklerini ortaya çıkarmıyor? Bu beni ilgilendiriyor. Küçük bir yatırım yaptım çünkü proje ilginç görünüyor ama gizli kimlikler olası bir halı çekimi olarak kırmızı bayrak. Onu görmeyi ve güncellemeleri görmeyi seviyorum. Kalabalığın nasıl hissettiğinizi ve düşündüğünüzü belirlemesine izin vermemek muhtemelen zor ama burada uzun vadede bir çoğumuz var. Böyle devam edin sizi havalı kediler.

Eclipse “ECP” gibi büyük bir dolandırıcılık, fiyatta devasa bir düşüş kendi kendine söylüyor. Aynı hikaye farklı madeni para. Sıfıra gidecek arkadaşlar, yatırım yapmayın. 750$’lık Catgril jetonum şimdi 130$ değerinde… Shitcoin

Sponsorlu Bağlantı
Küçükçekmece'den

Leave a Comment
Paylaş
Yazar:
Küçükçekmece'den

Yeni Haberler

Küçükçekmece Belediyesi’nde ‘liyakat sistemi’ çalıştı: Grafiker olarak girdi, Özel Kalem Müdürü oldu

Küçükçekmece Belediyesi'nde ikinci dönemini geçiren Kemal Çebi, bir dizi atamalarda bulundu. Bu kapsamda son olarak…

13 Mayıs 2024

Başvurular başladı! Küçükçekmece Belediyesi 5 temizlik görevlisi alacak

Küçükçekmece Belediyesi sosyal tesislerin sorumluluğunu üstlenen Küçükçekmece İnşaat Taah. San. ve Tic. Aş. (KİTAŞ) 5…

10 Mayıs 2024

Trabzonlu iki başkan Küçükçekmece’de buluştu

Büyükçekmece'de 3 dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten Hasan Akgün, 2. dönemine giren Küçükçekmece Belediye Başkanı…

7 Mayıs 2024

Kaymakam Anteplioğlu’ndan Kumsal Özel Eğitim Uygulama Okulu’na ziyaret

Göreve başladığı günden beri ilçedeki tüm okullarla ayrı ayrı ilgilenen Küçükçekmece Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, son…

7 Mayıs 2024

TOKİ’den bir daha gelmeyecek kampanya: Hepsi KDV’den muaf! Başvuru için sadece 2 gün kaldı…

TOKİ, beklenen kampanyaları yılın ortalarına doğru açıklamaya başladı. Konut anlamında beklenen kampanyaları açıklamayan TOKİ, arsa…

6 Mayıs 2024

Küçükçekmece Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu ve AK Parti Milletvekili Nihan Ayan Arenapark’ta sergi açtı

Küçükçekmece Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu ve İstanbul Ak Parti 3. Bölge Milletvekili Nihan Ayan, Atakent Mahallesi'nde…

6 Mayıs 2024